РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

21 грудня 2021 року

Вінниця

     № 917

 

Про заходи щодо проведення

в області новорічних і різдвяних свят

у 2021 році

 

 

Відповідно до статей 22, 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року, затвердженої рішенням 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 226, з метою забезпечення високого організаційного рівня проведення акції до новорічних та різдвяних свят:

 

  1. Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації, Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям та виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад забезпечити організацію і проведення акції до новорічних та різдвяних свят для дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей з інвалідністю; дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків; дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей; дітей загиблих героїв Небесної сотні; дітей вимушено переміщених осіб із Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей; дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; дітей, батьки яких загинули, постраждали в АТО, ООС чи беруть безпосередню участь в операції Об’єднаних сил.

 

  1. Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації здійснити витрати, пов’язані з проведенням акції до новорічних та різдвяних свят, за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті для Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації на заходи державної політики з питань сім’ї.

 

  1. Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації профінансувати видатки з проведення акції до новорічних та різдвяних свят коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші культурно-освітні заклади та заходи.

 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації:

 

1) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів  з проведення новорічних та різдвяних свят;

 

2) профінансувати видатки на виготовлення та розміщення друкованої продукції коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

 

  1. Районним державним адміністраціям, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад інформувати Департамент соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації про хід виконання цього розпорядження до 14 січня 2022 року для подальшого узагальнення та інформування обласної державної адміністрації до 28 січня 2022 року.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

Сергій БОРЗОВ