РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 грудня 2021 року

Вінниця

     № 912

 

 

Про затвердження плану заходів

щодо реалізації у Вінницькій області

Концепції створення та розвитку системи

раннього втручання на період до 2026 року

 

 

Відповідно до статей 6, 13, 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 13 грудня 2016 року № 553 «Про заходи, спрямовані на забезпечення додержання прав осіб з інвалідністю», розпорядження Кабінету Міністрів України  від 15 вересня 2021 року № 1117-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції створення та розвитку системи раннього втручання на період до 2026 року»:

1. Затвердити План заходів щодо реалізації у Вінницькій області Концепції створення та розвитку системи раннього втручання на період до 2026 року (далі – План заходів), що додається.

2. Департаментам обласної державної адміністрації: гуманітарної політики; охорони здоров’я та реабілітації; інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю; Службі у справах дітей обласної державної адміністрації, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад забезпечити інформування про стан виконання Плану заходів щоквартально до 10 числа місяця, наступного за звітним періодом, Департамент соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

3. Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації забезпечити аналіз стану виконання Плану заходів, узагальнення та подальше інформування Міністерства соціальної політики України щороку до 20 грудня.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                              

Сергій БОРЗОВ

 Doro 912