РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 грудня 2021 року

Вінниця

     № 865

 

 Про управління майном

колишнього міжобласного пункту

захоронення отрутохімікатів

 

         Відповідно до статті 15 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 23 березня 2021 року № 111/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 березня 2021 року «Про виклики і загрози національній безпеці України в екологічній сфері та першочергові заходи щодо їх нейтралізації», постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2011 року № 163 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення природоохоронних заходів», розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2011 року №876-р  «Деякі питання управління майном міжобласного пункту захоронення отрутохімікатів», з метою проведення робіт з утилізації невідомих хімічних засобів захисту рослин, проведення рекультивації земель міжобласного пункту захоронення отрутохімікатів: 

  1. Покласти на Управління розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації повноваження обласної державної адміністрації щодо здійснення функцій з управління майном колишнього міжобласного пункту захоронення отрутохімікатів (с. Джурин Жмеринської територіальної громади). 
  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 12 березня 2020 року № 182 «Про управління майном колишнього міжобласного пункту захоронення отрутохімікатів». 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Олександра Піщика.

 

 

        Голова обласної державної                              

        адміністрації                                                               

            Сергій БОРЗОВ