РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

25 листопада 2021 року

Вінниця

     № 832

 

                                                                            

Про організацію роботи кол-центрів із

запису людей на щеплення проти гострої

респіраторної хвороби COVID-19,

спричиненої коронавірусом SARSCoV-2

 

Відповідно до законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2021 року    № 340-р «Про затвердження Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на період до 31 грудня 2021 року», з урахуванням протокольного рішення за результатами селекторної наради в Офісі Президента України, що відбулась 15 листопада 2021 року під головуванням Заступника Керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка, та з метою запобігання скупченості людей в центрах вакцинації, досягнення цільових показників охоплення щепленням проти респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2: 

  1. Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям організувати роботу кол-центрів із запису людей на щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2 (далі – кол-центри) при обласній державній адміністрації та при районних державних адміністраціях. 
  1. Координатором роботи кол-центру при обласній державній адміністрації визначити керівника апарату обласної державної адміністрації Олександра Коханця; кол-центрів при районних державних адміністраціях – заступників голів районних державних адміністрацій з гуманітарних питань. 
  1. Координаторам роботи кол-центрів: 

1) залучати до роботи кол-центру при обласній державній адміністрації працівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, Комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний центр громадського здоров’я Вінницької обласної Ради», Державної установи «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»; до роботи кол-центрів при районних державних адміністраціях – працівників структурних підрозділів районних державних адміністрацій та територіальних підрозділів Державної установи «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»; 

2) визначити номери телефонних ліній кол-центрів; 

3) про результати роботи кол-центрів при районних державних адміністраціях інформувати обласну державну адміністрацію відповідно до встановленої онлайн форми – щодня до 18.00, про результати роботи кол-центру при обласній державній адміністрації – Офіс Президента України відповідно до встановленої онлайн форми – щодня до 18.30. 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити інформування населення про роботу кол-центрів та номери їх телефонів; графік роботи пунктів щеплення та центрів вакцинації населення. 
  1. Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації, Державній установі «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» забезпечити контроль за проведенням вакцинальної кампанії. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                           

   Сергій БОРЗОВ