РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 вересня 2021 року

Вінниця

     № 672

 

 Про надання згоди на поділ земельної ділянки

      

        Відповідно до статей 17, 79–1, 122 Земельного кодексу України, статті 56 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рішення 4 сесії Калинівської міської ради 5 скликання від 15 грудня 2006 року «Про надання згоди на прийняття житлового фонду разом з об’єктами соціально-культурної сфери військової частини А1119 військового містечка до комунальної власності територіальної громади м. Калинівки», витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 11 серпня 2020 року, номер запису про інше речове право 37734241, та клопотання Квартирно-експлуатаційного відділу м. Вінниця: 

  1. Надати згоду Квартирно-експлуатаційному відділу м. Вінниця на поділ земельної ділянки площею 616,5266 га з кадастровим номером 0521610100:05:001:0034, що розташована на території Калинівської міської ради і перебуває у постійному користуванні цього відділу, для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України на вісім земельних ділянок, з метою передачі земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна комунальної власності у комунальну власність територіальної громади міста Калинівки. 
  1. Квартирно-експлуатаційному відділу м. Вінниця: 

         1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням; 

         2) зареєструвати земельні ділянки у Державному земельному кадастрі; 

         3) подати технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на погодження до обласної державної адміністрації. 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Перший заступник Голови

обласної державної адміністрації                              

       Наталя ЗАБОЛОТНА