РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

16 вересня 2021 року

Вінниця

№ 660

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості)

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 92, 122, 123, 134 Земельного кодексу України та клопотання Вінницького національного медичного університету     ім. М. І. Пирогова:

 

  1. Надати дозвіл Вінницькому національному медичному університету ім. М. І. Пирогова на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 3,1722 га, що розташована за вул. Хмельницьке шосе, 104 у м. Вінниці, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

 

  1. Вінницькому національному медичному університету ім. М. І. Пирогова:

 

1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

 

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з наданням земель.

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 31 березня 2020 року № 250 «Про надання згоди на поділ земельної ділянки».

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації 

Сергій БОРЗОВ