РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 серпня 2021 року

Вінниця

     № 636

  

Про План роботи обласної державної

адміністрації на 2021–2023 роки щодо

виконання завдань Державної стратегії

регіонального розвитку України на

2021–2027 роки

 

Відповідно до законів України «Про засади державної регіональної політики», «Про стимулювання розвитку регіонів», «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 05 серпня 2020 року  № 695 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на  2021–2027 роки», від 11 листопада 2015 року № 931 «Про затвердження Порядку розроблення Державної стратегії регіонального розвитку України і плану заходів з її реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених Стратегії і плану заходів» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 497-р «Деякі питання реалізації у 2021–2023 роках Державної стратегії регіонального розвитку на 2021–2027 роки»: 

  1. Затвердити План роботи обласної державної адміністрації на 2021– 2023 роки щодо виконання завдань Державної стратегії регіонального розвитку України на 2021–2027 роки (далі – План роботи), що додається. 
  1. Визначити Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації відповідальним за координацію виконання Плану роботи. 
  1. Головам районних державних адміністрацій, сільським, селищним, міським головам надавати (в електронному вигляді) структурним підрозділам обласної державної адміністрації, відповідно до їх сфери діяльності, звіти про виконання Плану роботи (далі – Звіт про виконання) за формою згідно з додатком 1, разом із аналітичною запискою про основні результати, досягнуті у звітному періоді, із поясненням позитивних та негативних факторів, що вплинули на виконання Плану роботи, за перше півріччя – до 10 серпня, за рік – до 10 лютого, наступного за звітним роком. 
  1. Структурним підрозділам обласної державної адміністрації, територіальним органам центральних органів виконавчої влади, відповідальним за виконання Плану роботи, забезпечити підготовку та подання Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації звітів: 

1) про виконання основних результатів, досягнутих у звітному періоді за формою згідно з додатком 1, разом із аналітичною запискою з поясненням позитивних та негативних факторів, що вплинули на виконання Плану роботи, за перше півріччя – до 13 серпня, за рік – до 15 лютого, наступного за звітним роком; 

2) з оцінки результативності реалізації Державної стратегії регіонального розвитку України на 2021–2027 роки (далі – Звіт з оцінки результативності) за формою згідно з додатком 2, яка проводиться шляхом порівняння фактичних результатів з індикаторами досягнення цілей та пріоритетів, визначених у Плані роботи, щорічно до 15 лютого. 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації забезпечити: 

1) подання на затвердження Голові обласної державної адміністрації звітів:

про виконання за формою, згідно з додатком 1, разом із аналітичною запискою про основні результати, досягнуті у звітному періоді: за перше півріччя – до 28 серпня, за рік – до 26 лютого, наступного за звітним роком;

з оцінки результативності за відповідний рік за формою згідно з додатком 2, за рік – до 26 лютого, наступного за звітним роком; 

2) подання Міністерству розвитку громад та територій України й подальше розміщення на офіційному вебсайті обласної державної адміністрації затверджених звітів:

про виконання Плану роботи та аналітичної записки про основні результати, досягнуті у звітному періоді: за перше півріччя – до 30 серпня та за рік – до 28 лютого, наступного за звітним роком;

з оцінки результативності за рік – до 28 лютого, наступного за звітним роком. 

  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 25 жовтня 2018 року № 817 «Про план роботи облдержадміністрації на 2018–2020 роки з виконання завдань Державної стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року». 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                     

        Сергій БОРЗОВ

Додаток