РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 серпня 2021 року

Вінниця

     № 628

 

 Про розроблення проєкту Комплексної

програми захисту населення і територій

Вінницької області у разі загрози та

виникнення надзвичайних ситуацій  

на 2022–2026 роки

 

Відповідно до пунктів 15, 16 статті 16, статей 25, 27  Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою розроблення проєкту Комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2022–2026 роки: 

  1. Затвердити такі, що додаються: 

1) структуру проєкту Комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій  на 2022–2026 роки (далі – проєкт програми); 

2) рекомендації щодо розроблення проєкту Комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій  на 2022–2026 роки. 

  1. Покласти на Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації координацію заходів, пов’язаних з розробкою проєкту програми. 
  1. Визначити суб’єктами розроблення проєкту програми структурні підрозділи обласної державної адміністрації, інші установи, організації згідно з додатком. 
  1. Запропонувати суб’єктам розроблення проєкту програми, зазначених у  додатку  1  до  цього  розпорядження, взяти участь у підготовці пропозицій до проєкту програми та подати їх до 26 серпня 2021 року Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації на паперових носіях та на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
  1. Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації узагальнити пропозиції до проєкту програми та до 02 вересня 2021 року надати його департаментам фінансів; міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації, управлінню розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації для проведення відповідних експертиз й експертній комісії з оцінки впливу на довкілля для підготовки відповідного звіту.

Після врахування висновків зазначених вище департаментів (управління) внести проєкт програми обласній Раді для розгляду і затвердження. 

  1. Сільським, селищним, міським головам розглянути питання щодо розроблення відповідних програм територіальних громад, після затвердження обласною Радою Комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2022–2026 роки. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                   

                           Сергій БОРЗОВ

  

 

Додаток         

до розпорядження Голови

обласної державної адміністрації

18 серпня 2021 року № 628

 

 

П Е Р Е Л І К

структурних підрозділів обласної державної адміністрації, інших установ, організацій, які надають пропозиції до проєкту програми

 

Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації;

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації;

Департамент соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації;

Комунальна установа «Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів»;

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області.

 

 

Директор Департаменту з питань

оборонної роботи, цивільного захисту

та взаємодії з правоохоронними органами

обласної державної адміністрації                                  

    Сергій ВОВЧЕНКО

 

 

  

 Рекомендації щодо розроблення проєкту

 

Структура проєкту Комплексної програми