РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

31 грудня 2020 року

Вінниця

№ 841

 

Про підвищення кваліфікації працівників

органів державної влади, місцевого

самоврядування, державних підприємств,

установ і організацій та депутатів місцевих рад

у 2021 навчальному році

 

Відповідно до законів України «Про державну службу», «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 06 лютого 2019 року № 106 «Про затвердження Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад», розпорядження Кабінету Міністрів України від 01 грудня 2017 року № 974-р «Про схвалення Концепції реформування системи професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад»:

1. Вінницькому регіональному центру підвищення кваліфікації забезпечити:

1) проведення навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників державних підприємств, установ і організацій, депутатів місцевих рад у 2021 році з відривом від роботи згідно із планом-графіком (додається);

2) належну організацію і науково-методичне забезпечення навчального процесу;

3) здійснення видатків на організацію навчання коштом обласного бюджету та державного бюджету – для державних службовців територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

2. Взяти до відома, що відшкодування витрат на відрядження (оплата за проїзд, проживання у готелі, добові) здійснюється органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, що відряджають слухачів на навчання.

3. Керівникам місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів обласної державної адміністрації і територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади забезпечити своєчасну явку слухачів на навчання.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації         

Сергій БОРЗОВ

 

    Додаток 1.doc

    Додаток 2.doc