РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 листопада 2019 року

Вінниця

№ 882

 

Про надання земельної ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання акціонерного товариства «Вінницяобленерго»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій, за межами населеного пункту, на території Чернятської сільської ради Бершадського району.

2. Надати в оренду акціонерному товариству «Вінницяобленерго» строком на 10 років земельну ділянку площею 5,3273 га з кадастровим номером 0520486400:02:002:0219 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Чернятської сільської ради Бершадського району, за межами населеного пункту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (Чернятська ГЕС).

3. Уповноважити Бершадську райдержадміністрацію укласти з акціонерним товариством «Вінницяобленерго» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати акціонерне товариство «Вінницяобленерго»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В. Броварника.

 

Голова обласної державної

адміністрації

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ