РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 жовтня 2019 року

Вінниця

№ 839

 

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 22 липня 2019 року № 540

 

Відповідно до пункту 6 статті 23, статті 37 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою утвердження та популяризації в суспільстві основ християнської моралі, сімейних цінностей, збереження і розвитку національної культурної традиції:

1. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 22 липня 2019 року № 540 «Про проведення Всеукраїнського Конгресу Сімей» такі зміни:

Викласти пункт 5 розпорядження у такій редакції:

«5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадсь-кістю облдержадміністрації (С. Василюк) профінансувати видатки з проведення заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису,  та  сприяти висвітленню у засобах масової інформації цих заходів.»

2. Пункт 2 заходів з підготовки та проведення 21-22 вересня 2019 року у м. Вінниця Всеукраїнського конгресу сімей доповнити підпунктом такого змісту:

«8) проведення урочистого прийому голів облдержадміністрації та обласної Ради, офіційний прийом учасників Всеукраїнського конгресу сімей.

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації.

22 вересня 2019 року.»

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

         

Заступник голови обласної

державної адміністрації

Ігор ІВАСЮК