ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 12 січня 2018 року                                                                 № 19

 

 Про  дооснащення амбулаторій загальної практики сімейної медицини медичним обладнанням

      

  Відповідно до статей 6, 7, 14, 14¹, 15 Основи законодавства України про охорону здоров'я, враховуючи Угоду про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку від 19 березня 2015 року               № 8475-А, Субсидіарну угоду між Міністерством охорони здоров’я України , Вінницькою обласною державною адміністрацією та Вінницькою міською радою про реалізацію субпроекту «Складова розвитку охорони здоров’я Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим  із серцево-судинною патологією», з метою дотримання  галузевих стандартів в сфері охорони здоров’я області:

 1. Райдержадміністраціям, рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад:

 1) до 01 червня 2018 року забезпечити першочергову укомплектованість амбулаторій загальної практики – сімейної медицини області медичним обладнанням в обсягах згідно з додатком.

 2) про виконання цього розпорядження інформувати  Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації до 11 червня 2018 року.

 2. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (Грабо- вич Л.О.) забезпечити аналіз та узагальнення наданих матеріалів щодо виконання цього розпорядження та подальше інформування облдерж-адміністрації до 18 червня 2018 року.

 3. Контроль виконання цього розпорядженням покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ

 

Додаток.xls