ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 від 02 січня 2018 року                                                                   № 2

 

Деякі питання управління автомобільними дорогами загального користування місцевого значення у 2018 році

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про автомобільні дороги», Бюджетного кодексу України та рішення 27 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2017 року № 509 «Про обласний бюджет на 2018 рік»:

 1. Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації (Волков С.А.) для забезпечення належного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, переданих до сфери управління облдержадміністрації, делегувати право замовника виконання відповідних робіт та надання послуг у 2018 році, а також визначити одержувачем бюджетних коштів Службу автомобільних доріг у Вінницькій області.

 2. Службі автомобільних доріг у Вінницькій області (Корольчук І.Є):

 1) до 20 січня 2018 року сформувати та надати Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадмі-ністрації перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, із зазначенням обсягів бюджетних коштів для фінансового забезпечення виконання робіт на них за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам;

 2) постійно забезпечувати якісне надання послуг з утримання та виконання робіт з будівництва, реконструкції, капітального і поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

 3. Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації (Волков С.А.):

 1) до 31 січня 2018 року розробити порядок розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на умовах співфінансування з місцевих бюджетів не менше 50 відсотків від суми фінансування з обласного бюджету та виступити замовником виконання робіт, надання послуг, на відповідних об’єктах;

 2) до 31 березня 2018 року подати на затвердження облдержадміністрації перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капіталь-ного та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах з подальшим направленням його на погодження з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері дорожнього господарства та Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету.

 4. Департаменту фінансів облдержадміністрації (Копачевський М.А.) забезпечити спрямування коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах головному розпоряднику коштів у межах встановлених асигнувань та відповідно до помісячного розпису.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П. та заступника голови облдержадміністрації Броварника В.М.

  

Голова обласної державної 
         адміністрації                                                                        

В. КОРОВІЙ