ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20 грудня 2018 року                                             № 979

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи позитивні висновки органів, що здійснюють контроль за використанням і охороною земель, та клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Залізничник»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «Залізничник» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі із земель державної власності (землі запасу) на території Голубівської сільської ради Калинівського району.

2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Залізничник» строком на 20 років земельну ділянку площею 0,0300 га, із кадастровим номером 0521680900:05:000:0324, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку енергетики, оборони та іншого призначення на території Голубівської сільської ради Калинівського району, за межами населеного пункту, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

3. Доручити Калинівській райдержадміністрації (Гаврилюк В.О.) укласти договір оренди земельної ділянки з товариством з обмеженою відповідальністю «Залізничник» з орендною платою в розмірі 10 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Залізничник»:

1) виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                  

В. КОРОВІЙ