ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

13 грудня 2018 року                № 954

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 11 грудня 2018 року, номер запису про право власності 27936135 та клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія  ОРТУС»:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія ОРТУС» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Піщанської селищної ради Піщанського району.

2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія ОРТУС» строком на 10 років земельну ділянку площею 8,4000 га з кадастровим номером 0523255100:04:001:0001, під об’єкти нерухомого майна, що належить цьому товариству на праві власності, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Піщанської селищної ради Піщанського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Уповноважити Піщанську райдержадміністрацію (Крижанівський О.І.) укласти з товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія ОРТУС» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія ОРТУС»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                   

В. КОРОВІЙ