ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 жовтня  2018 року                                              № 783

 

Про надання земельної ділянки водного фонду в оренду

 

Відповідно до статей 17, 93, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 17 липня 2015 року № 412 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду» (зі змінами), та клопотання фізичної особи-підприємця Даришина Василя Андрійовича.

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встанов-лення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) водного фонду в оренду, фізичній особі-підприємцю Даришину Василю Андрійовичу для рибогосподарських потреб, за межами населеного пункту, на території Бруслинівської сільської рад Літинського району Вінницької області.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Даришину Василю Андрійовичу в оренду земельну ділянку водного фонду, площею 28,8044 га з кадастровим номером 0522481300:02:000:0628 на території Бруслинівської сільської ради Літинського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти договір оренди водного об’єкта з фізичною особою-підприємцем Даришиним Василем Андрійовичом, з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, терміном дії до 24 квітня 2035 року.

 4. Відділ у Літинському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 5. Фізичній особі-підприємцю Даришину Василю Андрійовичу в 30-денний строк з дня одержання підписаного сторонами та погодженого Державним агентством водних ресурсів України договору оренди водного об’єкта зареєструвати його в установленому законодавством порядку.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови обласної

         державної адміністрації                                                        

  А. ГИЖКО