ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу з визначення проектів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2018 році за рахунок коштів обласного бюджету

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення проектів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка» (зі змінами) та на виконання Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки для реалізації проектів, спрямованих на реабілітацію та соціальну адаптацію учасників антитерористичної операції та членів їх сімей Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році за рахунок коштів обласного бюджету.
Види діяльності: культурно-мистецькі, спортивні, інформаційні, психологічні заходи, акції тренінги, конкурси, фестивалі, виставки, заходи арт-терапії, спортивні змагання тощо для учасників антитерористичної операції та їх сімей.

ПРІОРИТЕТИ КОНКУРСУ:
- здійснення соціальної адаптації учасників антитерористичної операції та членів їх сімей;
- реабілітація та соціальна адаптація демобілізованих військовослужбовців, членів їх сімей та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ
Конкурсні пропозиції, які подаються інститутами громадянського суспільства для участі у Конкурсі, мають бути складені українською мовою та містити:
1. Заяву про участь у Конкурсі (складену за формою, зразок якої затверджено наказом Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації від « 29 березня 2017 року № 86, за підписом керівника або уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, скріпленим її печаткою (у разі наявності);
2. Копії свідоцтва про реєстрацію інституту громадянського суспільства, статуту (положення), скріплені його печаткою (у разі наявності);
3. Копію документа, виданого територіальним органом ДФС не раніше ніж за 30 днів до дати оголошення проведення Конкурсу, що підтверджує включення (на момент подання конкурсної пропозиції) інституту громадянського суспільства до Реєстру неприбуткових установ та організацій;
4. Опис проекту (заходу) та кошторис витрат для його реалізації за формою (зразок затверджено наказом Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації від « 29 » березня 2017 року № 86).
5. Листи-підтвердження органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до реалізації проекту (заходу);
6. Інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема досвід реалізації проекту (заходу) протягом останніх двох років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.
УВАГА! На кожному аркуші копій документів (крім заяви про участь, опису програми та кошторису), керівником інституту громадянського суспільства здійснюється відповідний запис «Копія вірна», дата подання документів, ПІБ та власний підпис.

ФІНАНСОВІ УМОВИ
Проект та кошторис витрат, подані на Конкурс, повинні відповідати вимогам, нормам та термінам постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» та Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту України від 03 березня 2016 р. № 808.
Максимально можливий обсяг бюджетного фінансування проекту становить 75% від загальної суми кошторису витрат на реалізацію програми.
Проекти (заходи), що подаються для участі у Конкурсі, можуть бути розраховані не більше, ніж на один бюджетний рік.
У разі визнання проекту переможцем Конкурсу кошторис витрат має бути доопрацьований інститутом громадянського суспільства з урахуванням діючих на момент затвердження кошторису норм та нормативів, цін та тарифів, а також з дотриманням принципу економного витрачання бюджетних коштів та максимальної ефективності їх використання.

ПОДАЧА ДОКУМЕНТІВ
Конкурсні пропозиції приймаються з 18 квітня до 15 вересня 2017 року щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 10.30 год. до 16.30 год. за адресою: м. Вінниця, вул. Монастирська, 47, відділ допомоги учасникам АТО).
За додатковою інформацією звертатись до працівників Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації:
Грачов Андрій Сергійович – начальник відділу допомоги учасникам АТО;
Зозуля Світлана Сергіївна – головний спеціаліст відділу допомоги учасникам АТО
Контактні дані: тел.: (0432) 67-17-26, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (у темі листування вказати: «Конкурс проектів ІГС»).

 


Департамент соціальної
та молодіжної політики
облдержадміністрації

 

 

Зразок_Довідка про діяльність ІГС.docЗразок_Довідка про діяльність ІГС.docЗразок_заява про участь у конкурсі.docЗразок_заява про участь у конкурсі.doc


Зразок_Опис програми.docЗразок_Опис програми.doc