14 січня 2019 року облдержадміністрація розпочинає прийом документів для добору кандидатур членів Регіональної комісії з реабілітації від наукових установ і громадських об’єднань.

 

Для участі в жеребкуванні наукові установи та громадські об’єднання мають протягом 30 днів від оголошення про початок кандидатур, подати в Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, наступні документи:

 1. заява за формою, наведеною у додатку 1 до Типового положення про Регіональну комісію з реабілітації;

 2. копія статуту (положення) або іншого установчого документу наукової установи, громадського об’єднання;

 3. копія рішення, ухваленого у порядку, встановленого статутом (положенням) або іншим установчим документом наукової установи, громадського об’єднання, або інший документ, підписаний уповноваженою особою керівного органу наукової установи, громадського об’єднання, із зазначенням кандидатури до складу Регіональної комісії від наукової установи, громадського об’єднання;

 4. лист довільної форми, де зазначаються інформація про дослідження у сфері історії України ХХ століття та/або діяльність у сфері надання допомоги громадянам з питань, пов’язаних з реабілітацією жертв репресій тоталітарних режимів, які здійснюються (здійснювалися) науковою установою, громадськими об’єднанням;

 5. заява довільної форми представника наукової установи, громадського об’єднання про згоду на участь у роботі Регіональної комісії, у якій в обов’язковому порядку має бути зазначено прізвище, ім’я по-батькові, згода на обробку персональних даних.

 

Усі зразки вказаних документів наявні в додатках Типового положення про Регіональну комісію з реабілітації. Прийом документів проводиться з 14 січня 2019 року завершиться 12 лютого 2019 року включно.

 

Публічне жеребкування відбудеться 22 лютого 2019 року о 1000 годині в приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (м. Вінниця, вул. Театральна, 14, прес-центр). Департамент забезпечить онлайн-трансляцію жеребкування на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

Документи про участь у жеребкуванні подаються за адресою Департаменту (м. Вінниця, вул. Театральна, 14, приймальна Департаменту).

 

        Особа відповідальна за прийом документів: Василишина Олена Анатоліївна (0432-56-19-51, 063-383-92-73, 068-914-33-38), depinformcom@vin.gov.ua.