ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про публічне громадське обговорення проєкту наказу Начальника обласної військової адміністрації «Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Вінницькій області до 2024 року Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки»

10 березня 2023 року розпочалось публічне громадське обговорення проєкту наказу Начальника обласної військової адміністрації «Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Вінницькій області до 2024 року Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки».

 

Місце проведення: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації (м. Вінниця, вул. Театральна, 14, 4 поверх, пресцентр).

Окрім того, пропозиції та зауваження до проєкту наказу в ході проведення публічного громадського обговорення приймаються на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 10 квітня 2023 року.

 

Відповідальні за захід: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.

 

Контактна особа: ВАСИЛИШИНА Олена Анатоліївна – заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації (тел.: (0432) 67-25-01).

 

Проєкт наказу Начальника обласної військової адміністрації «Про затвердження плану заходів щодо реалізації у Вінницькій області до 2024 року Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки» додається.

 

Проєкт.docx