31 березня 2023 року розпочалось публічне громадське обговорення проєкту наказу Начальника обласної військової адміністрації «Про затвердження плану заходів на 2023 і 2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року».

 

Місце проведення: Управління містобудування та архітектури обласної військової адміністрації (м. Вінниця, вул. Соборна, 15а).

Окрім того, пропозиції та зауваження до проєкту наказу в ході проведення публічного громадського обговорення приймаються на електронну адресу Управління містобудування та архітектури обласної військової адміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 14 квітня 2023 року.

 

Відповідальні за захід: Управління містобудування та архітектури обласної військової адміністрації.

 

Контактна особа: СТРАТІЙ Володимир Олександрович – в.о. заступника начальника управління – начальник відділу планування та забудови територій Управління містобудування та архітектури обласної військової адміністрації (тел.: (0432) 67-31-48).

 

Проєкт наказу Начальника обласної військової адміністрації «Про затвердження плану заходів на 2023 і 2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року» додається.

Проєкт.docx

План заходів.xlsx