Одеська обласна військова адміністрація повідомляє про встановлення з 10 липня 2023 року особливого режиму в’їзду і виїзду, обмеження пересування та руху вантажних транспортних засобів дорогами загального користування державного значення М-15 Одеса-Рені, М-05 Київ-Одеса, М-14 Одеса-Мелітополь у межах Одеської області у період з 10:00 години до 18:00 години.

Зазначене спричинено скупченням великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 т і навантаженням на вісь 7 т та їх рухом у напрямку портів Одеської області у рамках реалізації «Зернової ініціативи» та «Дунайського портового кластеру».

Обмеження не застосовуються до транспортних засобів спеціального призначення, транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, військових вантажів, гуманітарної допомоги, людей.

Дозволяється пересування транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення вантажів за умови, що водій має заброньоване місце в черзі очікування перетину кордону України у засобах електронної системи «єЧерга».

Одночасно повідомляємо, що порядок отримання перепусток для перебування на території Одеської області у період комендантської години визначено розпорядженням Одеської обласної військової адміністрації від 07 березня 2022 року № 73/А-2022. Документи для видачі перепусток надсилати на електронні адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ytsatskoі@od.gov.ua