24 лютого. Дата, що врізалася в нашу пам’ять пекучим рубцем. Два роки тому жахлива війна ступила на нашу землю, оголивши хижі ікла кривавого монстра – росії.

Вбивства, знущання, викрадення, депортації мирних жителів, руйнування міст, сіл, шкіл, лікарень – це не просто жахливі злочини, це геноцид, спрямований на знищення української ідентичності.

росія прагне стерти нас з лиця землі, забрати нашу свободу, принизити, поневолити, знищити. Показати світу, що демократії безсилі перед свавіллям авторитарних режимів. Перекроїти мапу світу за своїми імперськими амбіціями.

Але вони прорахувалися. Українці не здались.

У перші дні, коли світ не вірив у нашу стійкість, коли давали нам тиждень, максимум два, ми, згуртувались, об’єднались, стали непрохідною стіною на шляху ворога.

3656 днів окупації частини Донецької та Луганської областей, а також Криму. 730 днів повномасштабного вторгнення. Ми продовжуємо відважно боротися. Кожен на своєму місці. ЗСУ, медики, рятувальники, волонтери – всі, хто працює в Україні та для України, хто донатить, платить податки, несе правду світу – всі ми стоїмо за свободу і незалежність нашої держави.

Ми не здамося.

Ми будемо об’єднаними, сильними, стійкими.

І ми переможемо.

Вшановуємо героїв – живих і полеглих.

Воюємо, працюємо, переможемо!

Фото та текст: офіційний сайт ДЕСС