Рада Євангельських Протестантських Церков України оприлюднила звернення до українців з приводу 10-ї річниці російського вторгнення до України.

Про це повідомляє прес-служба РЄПЦУ.

Як зазначають представники Ради, упродовж десяти років нам доводиться захищатись від людоненависницького кремлівського режиму, який влаштував геноцид нашого народу. І ми з гідністю витримали це випробування.

"Ми молимося за перемогу та мир, опікуємося пораненими та біженцями, допомагаємо військовим і всім, хто постраждав від війни. Наші віряни зі зброєю в руках захищають Батьківщину". Представники українских Протестантських Церков дякують воїнам, волонтерам та всім, хто не здався і продовжує вірити у нашу перемогу, що наближається.

"Сьогодні ми закликаємо кожного - боротися для повної поразки ворога, відновлення територіальної цілісності України та встановлення справедливого миру! Віримо, що разом зможемо вигнати агресора й відбудувати нашу Україну. Пам’ятаймо, що кожна церковна громада з накопиченим досвідом та довірою матиме критичне значення в майбутньому відновленні України.

Продовжуймо підтримувати свого пастора, капелана та військового - молімося й діймо! Разом ми сильніші! Слова Святого Письма «Дбаймо про мир і про те, що служить для збудування один одного» (Рим.14.19), хай будуть для нас дороговказом.

Хай Бог поблагословить кожного! Хай Бог поблагословить Україну!", - бажають представники Ради Євангельських Протестантських Церков України.

 

Фото та текст: офіційний сайт РІСУ