Державна служба України з етнополітики та свободи совісті (ДЕСС) пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про Премію Кабінету Міністрів України за особливий внесок у забезпечення розвитку кримськотатарської мови».

Проєкт постанови напрацьований в співпраці з Меджлісом кримськотатарського народу, Міністерством культури та інформаційної політики України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Представництвом Президента України в Автономній Республіці Крим. 

У проєкті представлено Положення про Премію Кабінету Міністрів України за особливий внесок у забезпечення розвитку кримськотатарської мови, описи та ескізи бланка диплома та нагрудного знака лауреата Премії Кабінету Міністрів України за особливий внесок у забезпечення розвитку кримськотатарської мови.

Зауваження і пропозиції до проєкту приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до 22 січня 2024 року включно в електронному вигляді на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Відповідальна особа за проведення консультацій стосовно проєкту Плану заходів ‒ Катерина Купраш, Відділ співпраці з етнічними спільнотами ДЕСС, моб. +380 68 701 75 82.

Результати консультацій з громадськістю будуть оприлюднені на офіційному сайті ДЕСС.

 

         Світлина та текст: офіційний сайт ДЕСС.