Перший день було присвячено Міжнаціональному форуму Вінниччини «Україна – наш спільний дім» за участю представників національно-культурних товариств, з нагоди 30-ї річниці проголошення Незалежності України. Учасників форуму привітали Голова облдержадміністрації Сергій Борзов та Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, які вручили подяки представникам національно-культурних товариств області, за активну роботу по збереженню та розвитку національної культури  та гармонізацію міжнаціональних відносин на Вінниччині.

29 травня у концертній залі Польського дому відбувся гала-концерт за участю польських творчих колективів з Житомирської, Чернівецької областей, міст Бар та Вінниця.

У концерті традиційно виступили творчі колективи «Кантіка Аніма», «Молоде листя», «Оксамитки» та «Резонанс» з Польського дому, а також «Срібні голоси» з м. Вінниця.

На завершення концерту зі словами привітань і подяки його організаторам та учасникам, виступили Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхотські та Генеральний Консул РП у Вінниці Дамян Цярціньскі.

Після гала-концерту Дні польської культури у Бару продовжились розвагами під супровід польського вокально-інструментального ансамблю «Юрек та приятелі» з Хмельницького.

Третій день Днів польської культури розпочався Святою службою у місцевому костелі за польсько-українську дружбу, підтримку Польщі на міжнародній арені України та поляків України та закінчився концертом вокального ансамблю «Резонанс» у Польському домі.

Не зважаючи на пандемічні обмеження Дні польської культури у м. Бар відбулись на високому мистецькому та організаційному рівні.