Дана доброчинна акція спрямована на допомогу медичним закладам, де лікуються хворі на COVID-19. Загалом, її проведено в близько 30 медичних установах Вінницької, Сумської, Івано-Франківської, Тернопільської, Черкаської, Чернівецької областях та м Київ.

Організатори проекту – Благодійна організація "Адвентистське Агенство Допомоги та Розвитку в Україні".

 «Наш обов’язок  як Церкви, долучатися до благодійних проектів, допомагати нужденним, творити добрі справи та піклуватися про тих, хто цього потребує. Разом спільною ініціативою, ми захищаємо медиків від інфікування, адже кожен п’ятий інфікований коронавірусом - медик » - наголосив голова Подільської конференції Церкви АСД Олександр Зайцев.

Завдяки благодійному внеску Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів та Церкви Адвентистів Сьомого Дня в Україні на загальну суму – 95 000 грн. закуплено засобів індивідуального захисту для медичних працівників.

Серед придбаного - товарно-матеріальні цінності: костюми біологічного захисту/ комбінезони MICROSAFE-506, бахіли поліетилентин, респіратори Мікрон FFP 3, рукавички оглядові, антисептики для рук та обробки приміщень Vital.

Благодійну пожертву надано для Вінницької ЦРКЛ, Вінницької МКЛ №1, Калинівської ЦРЛ, Хмільницької ЦРЛ.