Підприємством проведено державну закупівлю в електронній системі «Prozorro», очікувана вартість склала 142 945 369,00 грн. За результатами закупівлі, переможцем визначено ТОВ «Шляхбуд» з найнижчою ціновою пропозицією 111 400 000,00 грн. В результаті виникла економія коштів 31 545 369,00 грн.
Однак, завдяки раціональному використанню ресурсів, ефективному контролю інженерів Відділу якості та технічного контролю і Лабораторії з контролю якості виробництва Підприємства, та добросовісному відношенню підрядної організації до виконання ремонту, вдалося додатково зекономити кошти Державного дорожнього фонду у сумі понад 4 000 000,00 гривень.
Нагадаємо, що розпочали ремонтувати дану автомобільну дорогу у серпні 2020 року, а у квітні поточного року продовжили ремонті роботи.
Згідно підписаного договору, підрядник виконав наступні види робіт:
 
• влаштував новий дорожній одяг;
• укріпив узбіччя;
• улаштував тротуари на підходах до зупинок маршрутного транспорту та посадкові майданчики;
• відновив водовідвідні канави;
• встановив прикрайкові лотки, направляючі стовпчики;
• влаштував дорожні знаки;
• наніс дорожню розмітку холодним пластиком.
Роботи виконані у повному обсязі, раніше затвердженого календарного графіку. Готуються документи для введення об’єкту в експлуатацію.
Додамо, що підрядна організація дає 10 років гарантії на дорожнє полотно, 5 років на огородження дорожнє, 2 роки на напрямні стовпчики та дорожні знаки, у разі появи недоліків зобов’язується усунути власним коштом.
У 2020 році, на замовлення Підприємства капітально відремонтовано найдовший міст, протяжністю 206,7 м.п., що знаходиться на даній автомобільній дорозі, км 36+040, за рахунок Державного дорожнього фонду та часткового фінансування Райгородської сільської ради.
Комплексний підхід Підприємства до вирішення питань ремонту доріг місцевого значення і мостових споруд гарантує ефективний розвиток дорожньої інфраструктури на території ОТГ та області.
В результаті ремонту дороги та мосту, забезпечили надійне транспортне сполучення з сусідніх територіальних громад у напрямку з південного заходу на північних схід, виїзду на автомобільну дорогу М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», що входить до складу міжнародного коридору Go Highway.