14 червня 2021 року командою ГО «CoST Ukraine» у форматі онлайн  презентовано фінальні результати оцінювання та розрахунку Індексу прозорості інфраструктури України.

До участі в заході запрошені керівники та експерти міжнародного секретаріату CoST, представники Офісу Президента України, Міністр інфраструктури України О.Кубраков, представники Державного агентства автомобільних доріг України, представники обласних державних адміністрацій, служб автомобільних доріг, організацій - учасників оцінювання (підприємства та організації дорожньої сфери), органів місцевого самоврядування.

В ході заходу спеціалісти міжнародного секретаріату CoST (м. Лондон) розкрили суть методології проведеного дослідження, у той час як експерти CoST Ukraine назвали лідерів з числа замовників дорожніх робіт і послуг за  рівнем прозорості їхньої діяльності на ринку та доступності інформації про їхні закупівлі на національному та міжнародному рівнях.

За Індексом прозорості інфраструктури України у 2021 році ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» на 17 місці. Виміри Індексу прозорості інфраструктури України проводились за 4 вимірами:

  1. Сприятливе середовище.
  2. Спроможність та процеси.
  3. Залучення громадян.
  4. Розкриття інформації.

Експертами міжнародного секретаріату CoST надано рекомендації щодо покращення Індексу прозорості при виконанні робіт та здійсненні закупівель у дорожній сфері.