Під час заходу розглянуто питання цифровізації транспортної галузі, перспективні проєкти Мінінфраструктури для дорожньої галузі, зокрема, проєкт Digital Road та  проєкт «Система Управління Інфраструктурними Будівельними Проєктами». Їх мета, призначення, особливості та плани впровадження. Крім того, інструменти щодо відкритих даних в дорожній галузі та   для проведення якісних закупівель дорожніх робіт.

Зі вступною промовою до учасників круглого столу звернувся заступник Міністра інфраструктури України Дмитро Живицький та виконавчий директор CoST UkraineСвятослав Абрамов. Доповідачами з питань, винесених на обговорення, були Генеральний Директор ДП ГЦЦК Володимир Набоков, проєктний менеджер ДП ГЦЦК, експерт з транспортного моделювання Дмитро Беспалов, директорка команди підтримки реформ Укравтодору Олександра Азархіна.

Проведення круглого столу в рамках Проєкту «Прозорість та підзвітність при здійсненні дорожніх робіт на дорогах місцевого значення: міста та громади» стало можливими за сприяння CoST Ukraine та завдяки Агентству Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID).