1. Мета проведення робіт: виготовлення та погодження в установленому законодавством порядку паспортів водних об’єктів для земельних ділянок водного фонду, право оренди на які пропонується для продажу на земельних торгах.

Сьогодні, перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко представив співробітникам новоствореного Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації нового керівника, яким став Микола Ткачук.

Новий структурний підрозділ створено відповідно до розпорядження голови ОДА Валерія Коровія №212 «Про утворення Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької обласної державної адміністрації». За структурою новостворений Департамент включає 5 управлінь, а штатним розписом передбачено 72 працівники.

Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації   05 квітня 2017 року було здійснено комісійний виїзд щодо обстеження земельних ділянок водного фонду разом з водними об’єктами перед укладанням договорів оренди водних об’єктів та при розірванні договорів оренди землі, які розташовані на території Балківської, Чемериської та Підлісноялтушківської сільських рад Барського району Вінницької області. За результатами було складено акти обстеження земельних ділянок з водними об’єктами та завізовані членами комісії.

Повідомляємо, що ПАТ «Аграрний фонд» продовжує форвардні закупівлі зерна під урожай 2017 року.
Планується закупити: пшениця 2 та 3 класу.
Закупівельні ціни:
- пшениця 2 класу - 4600 грн./т.
- пшениця 3 класу - 4500 грн./т.

24 березня 2017 року о 10:00 спільно з корпорацією «Віннницясадвинпром» та ТОВ «Самміт-Агро Юкрейн» буде проведено семінар на тему «Сучасні підходи до захисту плодових насаджень».

 

На ТОВ «Літинський м’ясокомбінат» проведено робочу зустріч з працівниками підприємства по питаннях дотримання вимог чинного законодавства в сфері безпечності харчових продуктів.
Спеціалісти Департаменту ознайомились з практичними аспектами впровадження на підприємстві систем управління безпечністю харчових продуктів, заснованих на принципах HACCP.