Для подачі заявки та пакету документів необхідно: звернутися до 10 квітня 2019 року до департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації (м. Вінниця, вул. Соборна, 15 а, кім. 202, тел. - 670832).

         Перевагу надаватимуть  проектам із будівництва та реконструкції тваринницьких приміщень, створення сімейних ферм та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, закупівлі обладнання для переробки сільськогосподарської продукції.

         Необхідний пакет документів, який необхідно подати комісії з питань кредитування фермерських та особистих селянських господарств:

- заява на департамент про виділення кредиту;

- бізнес – план;        

- клопотання органів місцевого самоврядування та районної державної адміністрації на «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» про надання кредиту;

- правовстановлюючі документи юридичної особи або приватного підприємця (установчій договір, статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідка з управління статистики, довідка про взяття на облік платників податку, тощо);

- документи, необхідні для визначення платоспроможності постачальника (баланс підприємства, договір застави майна тощо).

         Усі документи необхідно подати у двох екземплярах та в окремих папках.