09 квітня 2024 року на черговому засіданні архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури обласної військової адміністрації (далі - Рада) в режимі онлайн-конференції розглянуто чотири проєкти містобудівної документації.

За результатами розгляду всі проєкти містобудівної документації були рекомендовані на доопрацювання та затвердження із врахуванням зауважень рецензії, наданих відповідно до вимог чинного законодавства висновків органів державної влади, результатів громадського обговорення та рекомендацій Ради.

презентація проекту

 

Відбувся розгляд Детального плану на території Стрижавської селищної ради. Проєктом передбачено розміщення житлової садибної і громадської забудови та розширення існуючого кладовища в межах смт Стрижавка. Загальна площа ДПТ – 34,65 га. Передбачено 128 житлових садиб з кількістю населення 320 осіб, кладовище на 2924 могили та ділянкою для урн з прахом після кремації на 1836 могил.

представлення проекту

Відбувся розгляд Детального плану на території Калинівської міської ради. Проєктом передбачено будівництва багатопаливного автозаправного комплексу, будівництво санітарно-побутової будівлі та кафе. Площа території в межах детального плану – 1,7661 га; пропускна спроможність автозаправного комплексу – 232 одиниць/добу; потужність електрозаправної станції – 43 кВт; місткість кафе – 45 місць.

 

 

представлення проекту

Відбувся розгляд Детального плану на території Якушинецької сільської ради в селі Зарванці. Проєктом передбачено розмістити 48 ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків (з кількістю мешканців – 147), будівництва офісної та офісно-торговельної будівлі, реконструкція будівлі пилорами та цеху заготовок.

представлення проекту

Відбувся розгляд Детального плану на території Барської міської ради. Проєктом передбачено будівництво комплексу споруд зберігання енергії для надання допоміжних послуг на ринку електричної енергії.