Добігає кінця літо, яке для дітлахів завжди бажане, бо мама з татом у відпустці, бо до бабусі можна поїхати, награтися з друзями і виспатися. Для вихованців Вінницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей головними організаторами літнього відпочинку стають вихователі, а також ті, кому вони небайдужі. Уже завтра 1 вересня  22 вихованця закладу візьмуть портфелі і підуть до школи опановувати знання. А поки  є трошки часу, то використати його потрібно якомога краще. Саме тому вчора був похід на базу відпочинку "Ластівка",  де всі досхочу наплавались. А після цього  відвідали музей Ставка Гітлера "Вервольф", адже, нажаль, фашизм не зник, а підняв голову  в рф, яка продовжила ганебну мету завоювання чужих територій, вбивство дітей, мирних громадян, несучи розруху, біль і втрати. Бо нашу історію потрібно знати.

Сьогодні знову незабутній день, коли в гості завітали наші партнери - представники Ювенальної поліції Вінниччини, влаштувавши  цікаві знайомства і розваги. Тож нехай сил, які дало літо, вистачить на весь рік, нехай наступний рік кожна дитина буде мати родину, яка організує їй незабутній відпочинок під мирним небом.

Переможних новин і низький уклін нашим воїнам, завдяки яким наші діти мають змогу усміхатись, гратись, набиратись сил!!!