Працівники Департаменту взяли активну участь у змаганнях програми ХХІІ Спартакіади серед команд державних службовців апарату облдержадміністрації, структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів центральних органів виконавчої влади Вінницької області 2023 року.

Так, 17 червня 2023 року в рамках Спартакіади у спортивному комплексі «Здоров’я» відбулись змагання з настільного тенісу та волейболу.

Спортивну честь Департаменту у змаганнях з волейболу разом з працівниками захищали заступники директора Валерій ІНДИК та Василь МАКСИМЕНКО. На трибунах вболівальників команду підтримав директор Департаменту Богдан ЗУБЧИК. І хоча у командному заліку Департамент призового місця у волейбольній першості не здобув, участь у змаганнях сприяла зміцненню здоров’я учасників змагань та гарному дозвіллю.

А от змагання з шахів та шашок, що відбулись 19 червня 2023 року у міському шахово-шашковому клубі м. Вінниці принесли Департаменту призове місце у змаганнях з шахів серед чоловіків. Третє призове місце у цих змаганнях виборов Віталій КЕНДРА.

Керівництво Департаменту щиро дякує усім учасникам змагань у участі в Спартакіаді та бажає міцного здоров’я.