Безпека персоналу та пацієнтів залишається в пріоритеті для наших медичних закладів.

Сьогодні, кожен медичний заклад Вінниччини подбав про безпеку свого персоналу та пацієнтів. Кожна громада до цього підійшла по-різному.

Після перевірки укриттів в лікарнях службою ДСНС у Вінницькій області до значної частини є зауваження. Під час спільної наради представників ДСНС й департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА медичні заклади ще раз почули, що потрібно виправити.

«На початку повномасштабного вторгнення ми з вами говорили, що потрібно зберегти персонал. І вам це вдалося. Згодом, у кожному закладі почали приводити до ладу укриття.  Усі ви бачте, що зараз повітряні тривоги стали довшими. Ніхто не знає, якими наслідками ця повітряна тривога може закінчитися. Тому важливо, щоб пацієнти та медичний персонал були в безпеці. У кожному закладі має бути визначений відповідальний за укриття. Усі недоліки, на які вам вказали ДСНС мають бути усунені за два тижні», - наголосила під час наради директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.

Головне управління ДСНС України у Вінницькій області