Про це повідомив головний лікар медичної установи  - Олександр Жупанов під час зустрічі з головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм. Очільник ОДА з робочим візитом відвідав медичний заклад з метою вирішення робочих питань. Він оглянув відділення абдомінальної хірургії, діагностичне відділення, а також взяв на контроль процес забезпечення корпусу медичним устаткуванням, апаратурою.

 Як повідомив очільник лікарні Пирогова, після запуску комплекс зможе приймати до 225 пацієнтів одночасно. У ньому працюватимуть 15 операційних залів, відділення реанімації, травматології, ортопедії, урології та серцево-судинної хірургії. Усі палати будуть одно- та двомісними, оснащеними подачею кисню, Wi-Fi,  телевізором і телефоном.

Валерій Коровій у свою чергу  наголосив,  що роботи з дооснащення проводяться у належному темпі. Голова облдержадміністрації також зазначив, що до кінця року очікується придбання медичного обладнання для закладу на загальну суму 45 млн. гривень шляхом відкритих тендерних процедур. Він додав, що у разі виникнення проблемних питань – керівництво області завжди готове надати свою допомогу.

 

 

 

 

 

 

 

19.09.2017

Прес-служба ДОЗ ОДА