У медичному закладі надають допомогу пацієнтам з ураженням опорно-рухового апарату та нервової системи. На реабілітацію приймають дорослих та дітей від трьох років.

Сучасні методи реабілітації поєднують із  бальнеотерапією - лікувальними радоновими водами.

Реабілітацією пацієнта займаються мультидисциплінарні команди. До складу яких входить  лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фізичний терапевт, ерготерапевт, психолог, логопед, медсестри.

«У нашому закладі пацієнти перебувають під постійним наглядом лікарів та середнього медперсоналу. Лікарями оцінюється, контролюється та корегується адекватність реабілітаційних заходів. При необхідності проводяться лабораторні та інструментальні методи обстеження на базі лікарні. Кімнати  для постінсультних хворих укомплектовані функціональними ліжками, протипролежневими матрацами, поручнями та іншими спеціальними пристосуваннями для комфортного перебування людей з обмеженими функціональними можливостями», - розповіла медичний директор Хмільницької обласної лікарні відновного лікування Алла Монастирська.

Реабілітаційні зали оснащені сучасними реабілітаційними тренажерами та спеціальним обладнанням. Є зала для занять ерготерапією, яка схожа на звичайну квартиру. Тут є зручний стіл, замки, перемикачі, кухня з плитою, мийкою, шафками з посудом і багато іншого.  Лікарі пояснюють, що у кожного  предмета тут своя особлива задача.  Ерготерапевт в команді з фізичним терапевтом працюють над відновленням рухових функцій, допомагають після травми жити по-новому, при цьому залишаючись максимально самостійним.

Уже після першого курсу лікування пацієнти  мають гарні результати.