Під час зустрічі Василь Князевич розповів про відзнаку, а також обговорили розвиток медицини в державі. 

"Медики сьогодні на передовій, це еліта. І їх потрібно підтримувати, а їхню працю визнавати. Ми вручаємо громадську відзнаку, яку називають медичним Оскаром. І це приємно, переможці мають їй відповідати", - наголосив Василь Князевич. 

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов відзначив, що медична галузь області постійно розвивається. Оновлюють приміщення, закуповують сучасне обладнання, а медики постійно вдосконалюють свої навички. 

" Медицина розвивається і ми приділяємо увагу її розвитку. І робимо це не тільки в місті чи районах, а й в сільській місцевості. Сімейних лікарів забезпечили новими автомобілями. Хочу подякувати усім медикам за роботу",- зауважив Сергій Борзов. 

Голова Регіональної ради Тетяна Бондаренко висловила сподівання, що цьогорічні конкурсанти покажуть гарні результати. Адже  медична галузь Вінниччини має ким пишатися. 

Довідка:

Громадська відзнака за професіоналізм та милосердя "Орден святого Пантелеймона" має професійно-фахову спрямованість і присуджується з 2017 року за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я. це знакова нагорода для медичних працівників. Її називають Медичним Оскаром.

Щороку в Україні обирають кращих медичних працівників для нагородження відзнакою "Орденом Святого Пантелеймона" в 11 номінаціях. Процедура пошуку та висунення кандидатів на отримання відзнаки покладається на Регіональні ради. Саме вони здійснюють відбір та аналіз кандидатів в областях. А уже Національна експертна комісія визначає кращих кандидатів та рекомендує їх Поважній раді. Поважна рада визначає лауреатів та присуджує відзнаку.

Днями стартував конкурсний відбір на отримання Медичного Оскара у 2022 році. 

В 2021 році "Орден святого Пантелеймона" у номінації   «Найкращий лікар» отримав полковник медичної служби Ордатій Анатолій Володимирович, начальник клініки абдомінальної хірургії, Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону.