«Сьогодні заклад має нове дихання. І ми хочемо подякувати усім, хто нас чує і долучається до його розвитку. Зовнішній підйомник, дає можливість бути доступним для всіх верств населення. Почалося будівництво генератора. Це дасть можливість безперебійно працювати ліфтові та кисневим концентраторам», - зазначила директорка КНП Вінницького обласного спеціалізованого клінічного диспансеру радіаційного захисту населення Вінницької обласної ради Світлану Голодюк.

Випробували як працює підйомник голова Вінницької ОДА Сергій Борзов та голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий. А також вони відзначили ліквідаторів ЧАЕС.  Адже саме сьогодні, 14 грудня 1986 року - день закінчення будівництва саркофага «Укриття» над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.  Сергій Борзов подякував ліквідаторам, які ліквідували катастрофу і зберегли людей.

Працівники клінічного диспансеру радіаційного захисту населення отримали Подяки від департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОДА. Їх вручила заступниця директорки департаменту Тетяна Бондаренко.


«Треба мати великий професіоналізм, серце та душу, щоб надавати так професійну допомогу, як надають її у цьому закладі. Дякую вам за роботу і бажаю здоров’я та процвітання закладу», - відзначила Тетяна Бондаренко.