Про це повідомив Голова ОДА Сергій Борзов. Як зауважив посадовець, вже закріплено кураторів – це профільні фахівці: судинні хірурги та кардіохірурги обласної лікарні імені Миколи Пирогова. Сергій Борзов зазначив, що попередньо домовився про консультації із фахівцями Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М.Амосова.

-Уже протестували сучасний ангіограф – високоточне обладнання, яке дозволяє визначити, де саме у судинах порушений кровообіг. Чекаємо потужний «медичний десант» зі столиці. Фахівці будуть показувати майстер-клас для місцевих кардіохірургів. Важливо, що у Могилів-Подільській лікарні встановили кисневу станцію. Про це я прошу керівництво кожної опорної лікарні. Потрібно шукати можливості для того, щоб уникнути залежності від кисневих балонів. Окрім того, тут є дизельний генератор - безперебійне джерело електроживлення. Це дуже мудре рішення. І невдовзі мають відкрити ПЛР-лабораторію», – наголосив Сергій Борзов.

Голова ОДА повідомив, що реконструкція приймального відділення за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» – на стадії завершення.