Нову сільську амбулаторію за 8 млн грн побудують у с. Дашківці Якушинецької ОТГ. Вже виготовлено проектну документацію, яка зараз перебуває на експертизі. Наступний крок – оголошення тендерів.
Ще 27 сільських амбулаторій оновлять до кінця року. Нині відбудовані амбулаторії у с. Плисків, Погребищенського району, у двох селах - Ялтушків та Терешки, Барського району та в с. Тиманівка, Тульчинського району. 8 АЗПСМ на стадії введення в експлуатацію, а у 15-ти - ремонтні роботи виконані на 70%.
7,0 млн грн виділено з державного бюджету на закупівлю 14 службових автомобілів. Наразі новенький автомобіль отримала Йосипівська амбулаторія Самгородської сільської ради. Ще на 5 - завершені тендерні процедури.
На придбання чотирьох комплектів для телемедицини витратять близько півмільйона гривень. У двох медичних закладах вже розпочали закупівлю.
Нагадаємо, з метою досягнення доступності та надання якісної медичної допомоги у сільській місцевості, у минулому році на Вінниччині завершено будівництво 8 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, 4 АЗПСМ- капітально відремонтовано, закуплено – 122 службових авто та 164 комплекти телемедичного обладнання.
 
Возможно, это изображение (1 человек, мебель и в помещении)
 
Возможно, это изображение (в помещении)
 
Возможно, это изображение (на открытом воздухе и дерево)