Серед важливих об’єктів – ступінь готовності кардіохірургічного блоку лікарні та введення в експлуатацію ангіографа. За словами Ольги Задорожної, кардіохірургічний блок готовий майже на 98%.
-Ми маємо підготовленого кардіохірурга, який пройшов навчання в Інституті Амосова. Сформований штат відділення та завершився підбір середнього медичного персоналу. Наразі за кошти місцевого бюджету, а це 850 тисяч гривень, закуповується устаткування. Очікується введення в дію самого ангіографа, - зазначила Ольга Задорожна.
Вона додала, що відділення уже готове до прийому пацієнтів. Повністю функціонує реанімаційний блок, обладнані функціональні ліжка. Відділення забезпечене апаратами ШВЛ та дефібриляторами.
Під час візиту до медзакладу Ольга Задорожна перевірила хід робіт з підготовки приміщення для передачі устаткування ПЛР обладнання, що придбане коштом державної субвенції.
- Це дозволить сконцентрувати ПЛР діагностику у Могилів -Подільській ОЛІЛ та розвантажити ПЛР-лабораторії обласного центру. Відтак дослідженням буде охоплено до 300 тисяч населення, вся південна частина регіону,- зазначила Ольга Задорожна.