Міжнародні спікери навчатимуть учасників як оптимально поєднувати послуги в сфері психічного здоров’я, розкажуть про реформи в системі охорони здоров’я та соціальній службі,  про державні регулюючі органи у галузі охорони  здоров’я, психічного здоров’я та соціальних  служб, про  діяльність організації як частини системи  охорони здоров’я / служб психічного здоров’я тощо.

Заявка від Вінницької області на програму «Leaders for Mental Health» була прийнята та високо оцінена екcпертами Програми.   До складу учасників навчання з Вінниччини входять: Олег Лук‘янович, заступник директора КНП «Вінницький обласний Центр громадського здоров‘я Вінницької обласної Ради», Софія Кучерук, директор КНП «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня їм. акад. О.І.Ющенка Вінницької обласної Ради», Наталія Добровольська, директор Вінницького міського центру соціальних служб та Тетяна  Конарська- виконавча директорка, ГО " Центр сприяння розвитку жіночої активності " Легко" .

Метою програми є надати учасникам сучасні знання, розуміння та практичні інструменти для розбудови послуг та системи охорони психічного здоров’я відповідно до потреб людей, виробити вміння для реалізації проєктів в сфері психічного здоров’я в своїх закладах та громадах, сприяти покращенню лідерських навичок. 

Програма реалізується LvBS та агенцією Be-It Health & Social Impact в межах проєкту Mental Health for Ukraine (MH4U), що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку співробітництва (SDC).

Після завершення навчання учасники презентуватимуть свої проєкти, найкращі з яких отримають менторську підтримку від викладачів LvBS та Be-It.