В рамках акції  студенти-волонтери організували флешмоб, під час якого подякували медиками, які рятують життя пацієнтів з COVID-19. Перехожим волонтери роздавали інформаційні буклети, які містять інформацію про профілактику COVID-19, а також розповідають про діяльність організації в часи пандемії.

Варто додати що в області діє масштабна кампанія щодо інформування населення про зниження ризиків захворювання на COVID-19.

-З перших днів ведення в дію плану зі зменшення ризиків поширення коронавірусної інфекції була створена  серія інформаційних матеріалів з профілактики захворювання COVID-19. Відеоролики, друковані плакати та кишенькові пам’ятки розроблені на основі рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та схвалені МОЗ, - повідомив керівник Вінницького обласного центру громадського здоров'я  Олександр Мельник.

-Медики працюють у шаленому ритмі, аби допомогти всім, хто потребує лікування. Надмірний стрес, тривожність, депресивні розлади, інші негативні емоційні стани – це те, з чим вони можуть стикнутися в майбутньому або вже стикнулися зараз. Червоних Хрест завжди поруч – підтримує та  допомагає, - говорить керівник організації Сергій Глухенький.