Наталя Заболотна  передала  для персоналу лікарні  державну допомогу, організовану Офісом Президента України: захисні комбінезони, маски-респіратори та бахіли для медиків.  

Ця поставка є вже четвертою централізованою поставкою засобів індивідуального захисту для медичного персоналу, яка здійснюється, зокрема, і на Вінницьку область,  за ініціативи Офісу Президента.

Всього за цим розподілом допомоги, організованої державою, Вінниччина отримує 2,5 тисячі  захисних комбінезонів,8 тисяч респіраторів - медичних масок  №95 та 205 пар бахіл. І додатково 100 комплектів одноразових комбінезонів з бахілами будуть передані Обласній дитячій інфекційній лікарні.

 

Головний лікар назвав допомогу від Офісу Президента дуже своєчасною і потрібною, підкресливши, що медичні працівники є сьогодні ключовими фігурами у боротьбі з ковід-інфекцією, - будь то лікарі, середній чи молодший медичний персонал: усі вони мають бути захищені, адже забезпечують функціонування медичного закладу. Керівник ЦРЛ також повідомив,що на даний час у медичному закладі немає підтверджених випадків захворювання медиків на COVID-19.