Такі результати аналізу робочої групи, сформованої МОЗ України, за участю представників Національної служби здоров’я України, Міністерства розвитку громад і територій, представників Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» та обласних державних адміністрацій.

Для оцінювання лікувальних закладів щодо їх спроможності виконувати функції надавачів спеціалізованої медичної допомоги використовувались такі індикатори, як попит населення, функціональні потужності і функціональна ефективність, невідкладність надання медичних послуг.

За результатами об’єктивного аналізу  USAID в рейтингу лікарень Вінницької області Могилів-Подільська ОЛІЛ посідає перше місце, набравши 250 балів.

Лікарня готова в режимі 24/7 надавати стаціонарну допомогу дорослим та дітям без проведення оперативних операцій та здійснювати хірургічні операції у стаціонарних умовах, проводити лікування гострого мозкового інсульту, надавати допомогу при пологах та новонародженим у складних неонатальних випадках.

Наразі закінчується реконструкція кардіологічного відділення з рентгенопераційним блоком, що дасть можливість надавати спеціалізовану невідкладну допомогу при інфаркті міокарду.

В амбулаторних умовах ведеться прийом по 23 спеціальностях, вісім із них -  дитячого профілю. Є всі можливості  для проведення хірургічних втручань, цистоскопії, гістероскопії, колоноскопії, езофагогастроскопії, лікування пацієнтів  в умовах денного стаціонару.

 

Лікарня має сучасне обладнання та апаратуру, гідні умови  для перебування пацієнта в закладі. Кожне робоче місце лікаря комп’ютеризоване, оснащене необхідною оргтехнікою. Персонал постійно навчається.

Протягом останнього року колектив лікарні поповнився 11 молодими спеціалістами, які прагнуть застосовувати нові технології та методики в лікуванні пацієнтів.

Основна мета медичних працівників   -  максимальне задоволення потреб пацієнта, надання кваліфікованої медичної допомоги. У цьому напрямку працює весь колектив лікарні.  Саме пацієнт з його потребами і інтересами є в центрі системи охорони здоров’я.