Засідання проводилось під головуванням заступника голови обласної Ради Михайла Кременюка та за участі членів робочої групи. Для обговорення цього питання також було запрошено директора Державної установи «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» Валентину Зайцеву.

В ході обговорення цього питання голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм Геннадій Мазур зазначив, що це питання зараз не на часі, адже воно не підкріплене ніякими розпорядчими документами та не має визначених фінансових ресурсів.

Директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Грабович сказала, що департаментом буде підготовлений відповідний проєкт стосовно створення «Центру громадського здоров’я Вінницької області».

Заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк зазначив, що після того, як департамент підготує проєкт з пропозиціями та напрацюваннями для вирішення цього питання, робоча група буде вже конкретніше обговорюватиме напрями створення такого центру, його функції та джерела фінансування.