Новий голова Вінницької облдержадміністрації звернувся до громади, подякувавши Президенту України Володимиру Зеленському і всій команді Офісу Президента за високу довіру та підкреслив, що нині народ України вимагає змін.

«Ті виклики, які сьогодні стоять перед нами, вимагають рішучого, але виваженого  і розумного підходу. Люди хочуть більше уваги до своїх щоденних турбот. Бізнес очікує на нові економічні важелі, що повинні бути створені і забезпечені державою. Наші закордонні партнери очікують серйозність і наполегливість у процесі реформування країни. І саме від нас залежить, якою країна буде завтра. Як вона виглядатиме зовні, і, що найголовніше, якою вона буде зсередини», – зазначив Владислав Скальський.

Серед перших своїх пріоритетів голова Вінницької ОДА назвав примноження всіх позитивних напрацювань, забезпечення чіткого стратегічного планування розвитку області і реалізацію пріоритетних інтегрованих проєктів.

 Довідка. Владислав Скальський на посаді заступника Вінницького міського голови опікувався питаннями економіки та інвестицій. Закінчив факультет будівництва Вінницького державного технічного університету.