Весь комплект має бути упакований в коробку-колиску з міцного картону, розмір 43×70×27 см. Зазначена коробка виготовляється з міцного гофрокартону з кашировкою та повнокольоровим друком на дно та кришку коробки. А для зміцнення конструкції в дно та бокові стінки мають бути додані окремі вставки.

Пакунок надаватиметься кожній родині при виписці з пологового будинку, він підтримає матеріально та інформаційно, та стане серйозною допомогою першочергово тим родинам, які через складне матеріальне становище позбавлені можливості придбати новонародженій дитині якісні предмети догляду та одягу.

-Даний проект носить справді потужну соціальну складову,- підкреслив заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк, під час селекторної нарадиі з питань готовності до надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги, - ініціатива Уряду надати допомогу для самих маленьких громадян України, які тільки народилися, мати рівні умови з перших днів та місяців життя є справедливою і з соціальних і з економічних міркувань.

 Заступник керівника ОДА додав, що на Вінниччині проведена відповідна робота щодо організації надання цієї допомоги. Департаментом соціальної і молодіжної політики ОДА підготовлений наказ, де розписано як швидко і прозоро виконувати цю роботу. Здійснена логістика доставки «пакунків малюка», розробленавідповідна карта, зарезервовані склади. Загальна сума, на яку будуть надані ці послуги становить майже 24 млн. грн. Орієнтовно, з 1 вересня ми плануємо надати 4 тис. 770 «пакунків малюка».

 

Прес-служба ДОЗ ОДА

За інформацією сайту ОДА