Сьогодні директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА Світлана Юзвак зустрілася зі студентами-журналістами, які навчаються на другому курсі Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського.

Під час зустрічі з майбутніми медійниками Світлана Юзвак розповіла про особливості взаємодії та співпраці влади з медіа, специфіку подання інформації через різні канали комунікації обласної військової адміністрації.

Йшлося й про функціонування медіа після зміни форм власності, їх правовий статус та діяльність.

Світлана Юзвак підкреслила, що попри наявність різних видів сучасних медіа: телебачення, радіо, онлайн-видання, видавництво газет не втрачає своєї актуальності.

«Для багатьох людей районні газети залишаються важливим, і часом чи не єдиним джерелом інформації про актуальні події соціально-економічного життя нашого регіону та окремих територіальних громад. Зараз існують певні проблеми з роботою друкованих медіа. Однак, ми намагаємося вирішувати це питання та максимально підтримувати редакції, щоб кожен мешканець мав можливість отримувати важливу інформацію», – зауважила директор профільного департаменту.

Студенти захоплено слухали та активно брали участь в обговоренні.

Спілкуючись з молоддю, Світлана Юзвак також привітала їх з прийдешнім Міжнародним днем студента.

«Будьте сміливими, активними, здобувайте новий досвід, вірте у свої сили та мрії, адже в житті все можливо», - резюмувала посадовиця.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92